A virágküldés pompás dolog, de milyen csokrot válasszak?

“A virágküldés rendkívül jó ajándékötlet, viszont rengeteg csokor van, amiből választani lehet és sokan elbizonytalanodhatnak, hogy melyik csokrot válasszák. A csokrom.hu weboldal, egy profi virágküldő cég honlapja ahol rengeteg csokor közül választhat, de melyik lehet a legjobb, mi illik legjobban a megajándékozotthoz. Egy születésnap alkalmával a legelterjedtebb az, hogy a megrendelő a megajándékozott születésnapjához igazítja a virágcsokorban található szálak számát. Tehát ha a barátnőjének 25. születésnapja van akkor érdemes egy csodás, 25 szálas vörös rózsa csokrot választani. Amennyiben nem szoros a születésnapos és köztünk a kapcsolat, ismerős vagy barát, akkor küldjünk neki színes csokrot, akár egy vegyes rózsa vagy tulipán csokrot. A virágrendelés közben figyeljünk oda, hogy a szálak számát is adjuk meg ne csak a virág fajtáját!
Névnapra rendelhetünk egy orchidea körcsokrot, ami tartós virág akár több mint egy hónapig tündökölni fog a csokor, így a megajándékozott hosszú ideig gyönyörködhet benne. Nagyon népszerűek a névnapi gerberák is, valaki csak egy színűt kér, például ha a szerelmének küldi valaki, akkor bordó gerberákat választ, ha az anyukánknak küldjük, akkor pedig érdemes vegyes színűt választani, mert azt nagyon szeretik.
Sajnos előfordul az is, hogy valaki kórházba kerül. Ilyenkor nem biztos, hogy óriási virágcsokrot kell küldeni, mert sokszor egy szobába több beteg is van, szép akár illatos, de kisebb helyen is elférő csokrot válasszunk. Erre megfelelő egy Királyliliom csokor, vagy egy frézia csokor, amiből kedves kis csokrot lehet kötni, viszont a frézia rendkívül illatos virág, így ez beillatozza majd a kórtermet.
Ismerkedéskor nem elég az egyszeri virágküldés. Érdemes először rózsaszín, fehér vagy sárga rózsát küldeni a kiszemelt Hölgynek és ha látszik rajta, hogy viszonozza az érzelmeket. akkor jöhet valamilyen vörös rózsa csokor. Többféléből választhat. Van olyan vörös rózsa csokor, amibe kristályok vannak, van olyan, amibe egy piros szívecske van, olyan is létezik, amiben fehér gyöngyök vannak, de ha nem szeretne extra díszítést, akkor természetesen a sima hagyományos csokor is megtalálható kínálatunkban.
Sok alkalom létezik, amire virágot küldhet, tehát a variációk végtelenek, remélem sikerült egy picit segíteni a döntésben!