Biztonságos munkavégzés a magasban

Zala megyében jelenleg egyedül az Ódor Klíma gépkölcsönzőjétől lehetséges az emelőgép bérlés.

Áraink megfizethetőek és korrektek, emellett szolgáltatásunk rugalmas és ügyfélbarát. Amennyiben sem Ön, sem munkásai nem rendelkeznek gépkezelői engedéllyel, a kosaras emelőhöz szakképzett és tapasztalt kezelőszemélyzetet is tudunk biztosítani. A kosaras emelő bérlés egyaránt elérhető cégek és magánszemélyek számára is, azonban fontos, hogy kölcsönzési szándékát ha nem is egy teljes héttel, de legalább néhány nappal korábban jelezze felénk, ugyanis az igényeket beérkezési sorrendben tudjuk csak kielégíteni.

Egy kosaras személyemelő számtalan különböző feladat elvégzését könnyíti meg, hiszen lehetővé teszi a magasban történő kényelmes és biztonságos munkavégzést.

Ilyen feladat például a magas fák gallyazása, kémények építése vagy bontása, épületek szigetelésének javítása vagy magasfeszültségű vezetékek szerelése; a sor természetesen még hosszasan folytatható. A munkaterületek legalább ekkora változatosságot mutatnak, ezért is alapvető fontosságú, hogy mindig a helyszínnek és munkának megfelelő eszközt használjuk.

A választás viszonylag egyszerű, ha nagyobb, sík terület áll a rendelkezésünkre; ilyenkor elég figyelembe venni a maximális emelőmagasságot, illetve a legnagyobb oldalkinyúlást. A helyzet azonban könnyen bonyolódhat, amennyiben a munkaterület nehezen megközelíthető, esetleg szűk és zsúfolt. Ilyenkor nyilvánvalóan egy kisebb méretű, könnyebben manőverezhető kosaras emelőre van szükség. A gép tömege sem elhanyagolható, amikor laza, süllyedős talajon kell haladnia.

Az emelőgépek gyakran kerülnek bevetésre magas épületek, mint például tornacsarnokok, templomok, uszodák vagy bevásárlóközpontok belterében is, ez viszont már egészen különleges személyemelőt kíván. Oil & Steel Octopussy 1715 Twin típusú kosaras emelőnk például kétszáz kilónyi terhet képes tizenhét méteres magasságba emelni, azonban ehhez képest rendkívül könnyű, hiszen mindössze 1660 kilogramm, ráadásul a kosár leszerelése után akár hagyományos ajtókon is befér.
Amennyiben nem biztos a választásban, munkatársaink állnak rendelkezésére.