Feszesen selymes lábak az italwax gyanta segítségével

A nyár általában a hölgyek kedvenc évszaka, mivel ilyenkor meg lehet mutatni a remekbeszabott ruhakölteményeket és a barna bőrt.

Hova tovább, általában az emberek jobban szeretik a meleg évszakokat, hiszen ilyenkor sokkal több a kültéri lehetőség a vizek szerelmeseinek, vagy a napozást kedvelőknek. Ez az évszak megfelelő arra, hogy lebarnuljunk, élvezzük a meleget és a kellemes, lengedező szellőt.

A hölgyek ilyenkor előveszik a leglazább ruháikat, és igyekeznek a lehető leginkább felvonultatni mindazt, amiért szeretjük őket. Divatos ruhák, színes fürdődresszek és ápolt, selymes bőr.

Az első és legfontosabb kelléke egy nyerő nyári szériának a teljesen sima, szőrtelen láb, mivel ezt látjuk a lehető legesztétikusabbnak, valamint szépen lebarnulva, valóban ez a hölgyek legszebb ékszere, melyet meg lehet büszkén mutatni a nagyvilágnak.

Ennek egyik előkészülete, az olykor meglehetősen kellemetlen gyantázás, szőrtelenítés. Az egyszerű borotválást sokszor kell ismételni így időigényes, a gyantázás viszont egy olyan tartós megoldást kínál, mely hetekre megspórolja a felhasználókkal a repeta – sokszor – kínkeserves folyamatát.

Soha többé szenvedés – mondhatnánk – és milyen igazunk is van, hiszen a mai modern gyártók sokfajta módszert és mérnöki tudást bevetettek annak érdekében, hogy ez a folyamat minél könnyebb és fájdalommentesebb legyen. Így született meg a csodálatos italwax gyanta, mely elérhető mindenki számára. A speciális formulából összeállított gyanta nagyon alacsony hőfokon olvad, így különösebb kellemetlenségek nélkül felvihető a bőrre egy hétköznapi spatulával. A gyantagyöngyök illatosított változatban is léteznek, ezáltal még kellemesebb az érzés, annál is inkább, mivel a gyöngyök felolvadáskor tökéletesen követik a bőr vonalát, még az olyan intim helyeken is, mint a hónalj, vagy a bikinivonal.

Természetesen az italwax termékei nem okoznak bőrpírt, vagy irritációt, így az érzékeny bőrű hölgyek is alkalmazhatják a repertoárjukban.

A lábat előkészítve kis hintőporral, illetve alkohol tartalmú krémmel, a gyanta felvitele még könnyebb lesz, s vele együtt az eredmény is sziporkázóan kápráztató és – ami még fontosabb – tartós!

Próbálja hát ki az italwax gyanta gyöngyeit és ámuljon el az eredményen, amely egy hosszan tartó, sima bőrt eredményez Önnek a nyárra!