Önmagunk fejlesztése mindig jó cél lehet.

A saját magunk, vagy vállalkozásunkra fordított idő hosszú távon mindig többszörösen meg fog térülni, ha elég türelmesek leszünk és hajlandóak vagyunk időt és energiát áldozni a cél érdekében. A győzelem sohasem jön könnyű ajándék formájában, de sokkal örömtelibb a munkánk gyümölcseként learatni a babérokat, mint ha csak úgy az ölünkbe pottyan a siker.

Önmagunk fejlesztése így sosem kidobott befektetés. Webes megjelenésünket erősítheti egy megfelelően elhelyezett, struktúrált linképítő csomag, mely erősíti a keresőben vállalkozásunk találati pozícióját a bennük szereplő kulcsszavaink alapján. Ezt nevezik szaknyelven keresőoptimalizálásnak.

Egy megfelelően erős link a keresőmotorok szemében nagyobb súllyal bír, mint a legjobb fb hirdetés, vagy instagram fotó. A közösségi médiában elhelyezett bejegyzések ugyanis nem erősítik például a google-ban elfoglalt pozíciónkat, legyenek akármilyen alaposan megírt bejegyzések is.

A SEO (search engine optimization – vagy más néven keresőoptimalizálás) fogalma már régóta ismert és alkalmazott praktika a kis-közép vállalkozások és nagyvállalatok életében. Ennek kapcsán a linképítés – mint alkalmazott technika hangsúlyosan szerepel a cégek márketingjének arzenáljában. Amennyiben az Ön cége is szeretne nagyobb webes forgalomra szert tenni, érdeklődjön a SEO szolgáltatással kapcsolatban.